Akcija

#SVE5
Osiguranje je najbolja obrana uz 5% ekstra popusta

Dajemo 100% od sebe uz 5% ekstra popusta na veliku većinu proizvoda neživotnih osiguranja od 14.06. do 15.07.2018. Kakva prekrasna akcija za sve navijače!

Atmosfera u stožeru je sjajna, taktika je da igramo maksimalno u obrani. Udarna momčad: Osiguranje motornih vozila na desnom boku, stoper Osiguranje nekretnine i kućanstva, na lijevom boku Dopunsko zdravstveno osiguranje, a Osiguranje od nezgode i Osiguranje plovila kao korektori vezne linije. Ostali na klupi čekaju svoju priliku kada zatreba.

Svi će dati 100% od sebe uz 5% ekstra popusta u sklopu akcije SVE 5, koji možete iskoristiti od 14.6. do 15.7.2018.

Akcija SVE 5 vrijedi za neživotna osiguranja za fizičke osobe i obrtnike, a u akciju nisu uključeni proizvodi: Toyota osiguranje, dodatna pokrića uz obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti osim paketa (CARE, CARE+, PROTEKT, Super CARE), proizvodi koji se prodaju preko platforme PBZ365 i osiguranje uz kredite, rizik potresa, osiguranja profesionalnih odgovornosti. Također, akcija SVE 5 se ne primijenjuje na odgovornost iznajmljivača i nezgodu gostiju/ članova kućanstva uz privatne rizike.

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam