Mladi lavovi

Mladi lavovi program je obavljanja praktične nastave kojeg Generali osiguranje provodi za učenike srednjih škola. Program se organizira u suradnji sa srednjoškolskim ustanovama temeljem sklopljenih ugovora između Generali osiguranja i ustanova za strukovno obrazovanje, odnosno poslodavca - Generali osiguranja - i praktikanta kao polaznika programa.

Praktikantima će se pod vodstvom mentora, koji će im pripremati aktivnosti, omogućiti odrađivanje prakse na onim poslovima koji osiguravaju stjecanje odgovarajućih kompetencija, odnosno stručnih znanja, sukladno nastavnom programu i ugovoru o provedbi praktične nastave. Nakon obavljene prakse, učenik dobiva potvrdu o obavljenoj stručnoj praksi, koja se održava u Zagrebu te u regionalnim direkcijama Generali osiguranja u Osijeku, Varaždinu, Rijeci i Splitu. Učenici se mogu javljati tijekom cijele godine osobnom prijavom na e-mail adresu: praksa@generali.hr.

Marijana Kresl, voditeljica projekta: «Programom Mladi lavovi otvaramo vrata kompanije mladim ljudima kojima se omogućava doživljaj tipičnog poslovnog okruženja. Praktikanti će imati priliku upoznati se s temeljnim etičkim načelima profesionalnog odnosa u poslu što će im pružiti značajan poticaj za daljnji vlastiti razvoj i u konačnici konstruktivan doprinos društvu.»

Download dokumenata

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam