Povratak na novosti

Obavijest o promjeni adrese sjedišta Generali osiguranja d.d.

05.04.2016.

Od 01. svibnja 2016. sjedište Generali osiguranja d.d. poslovat će na novoj adresi Ulica grada Vukovara 284, 10000 Zagreb.

Poštovani,

obavještavamo Vas kako će Generali osiguranje d.d. od dana 01. svibnja 2016. poslovati na novoj adresi: 

Ulica grada Vukovara 284, 10000 Zagreb.

Koristimo priliku napomenuti kako naši kontakti i žiro računi ostaju nepromijenjeni te Vas pozivamo da i nadalje koristite usluge Generali kontakt centra putem:

tel: 01/ 4600 400
fax: 01/ 4600 600
e-mail: info.hr@generali.com

Bilježeći pozitivna dosadašnja iskustva u poslovanju u Hrvatskoj, sa senzibilitetom za društvene prilike i kontinuitetom razvoja inovativnih proizvoda i usluga, Generali danas zauzima respektabilnu poziciju na osiguravateljnom tržištu. Rezultat je to dosljedne provedbe dalekosežne vizije poslovanja kojom potvrđujemo poziciju pouzdanog i poželjnog partnera u gospodarskom i društvenom okruženju zbog čega Generali bilježi stabilan rast.

Skrb o svakom kliljentu smisao je našeg poslovanja i stoga je preseljenje sjedišta Društva prilika za daljnji razvoj uspješnog odnosa na obostrano zadovoljstvo.

Generali je Vaš pouzdani partner bogate tradicije. Brižnim zanimanjem za želje, ciljeve i planove naših osiguranika motivirani smo da Vam inovativnim rješenjima pružimo samo ono najbolje.

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam