Povratak na priopćenja

Toyota osiguranje vozila – kupci Toyota vozila ugovarati će Generali osiguranje za svoja vozila po jedinstvenim uvjetima na tržištu

06.07.2015.

Toyota Croatia d.o.o. i Generali osiguranje d.d. potpisali su sporazum o strateškoj suradnji u osiguranju Toyota vozila. Suradnju Toyote i Generalija podržala je i Toyota Financial Services najavljujući tako početak financijskih usluga koje Toyota nudi u svijetu.

Toyota Croatia d.o.o. i Generali osiguranje d.d. potpisali su sporazum o strateškoj suradnji u osiguranju Toyota vozila. Sporazum su potpisali Denis Burmaz, direktor sektora vlastite prodaje, u nazočnosti Mirne Lipovšćak, direktorice sektora tehnike Generali osiguranja; i Krešimir Bago, direktor Toyota Croatije, u sjedištu Generali osiguranja u Zagrebu.

Sporazum će omogućiti da od srpnja kupci Toyota vozila kod Toyota prodavatelja ili servisera ugovaraju obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti i kasko osiguranje za nova ili rabljena vozila po jedinstvenim uvjetima na tržištu.

Krešimir Bago, direktor Toyota Croatije istaknuo je: „Jako smo zadovoljni što se ova suradnja s Generali osiguranjem ostvarila. Sada smo u mogućnosti Toyota strankama pružiti još kvalitetniju uslugu u našim salonima i/ili servisima.“

Denis Burmaz, direktor sektora vlastite prodaje Generali osiguranja izjavio je: „U Generali osiguranju zadovoljstvo nam je primijeniti globalno znanje i iskustvo za oblikovanje inovativnih osigurateljnih rješenja namijenjenih kupcima Toyota vozila, nastojeći im pružiti više. Suradnja Toyota Croatije i Generali osiguranja garancija je zajedničke predanosti da osiguramo zadovoljstvo kupaca našim uslugama, pružajući im jedinstvenu all-inclusive ponudu na tržištu.“

Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti i kasko osiguranje vozila se ugovaraju kod Toyota partnera tako da su oni sada u mogućnosti ponuditi Toyota kupcima sve na jednom mjestu: kupovinu, financiranje, osiguranje i održavanje!

Toyota Croatia je kroz suradnju s Generali osiguranjem osmislila konkurentne pakete osiguranja isključivo za Toyota vozila. Ovime Toyota dodatno pokazuje kako je briga o strankama temelj poslovanja na kojem gradi svoju budućnost.

Nakon svečanog potpisivanja sporazuma Toyota osiguranje vozila postat će dostupno kupcima kod svih Toyota partnera.

Prihvaćam
Chat s agentom