Priopćenja

17.10.2013.

Nova lokacija regionalnog sjedišta Generali osiguranja za Slavoniju

Građani Osijeka od sada mogu potražiti osigurateljne usluge Generali osiguranja i na adresi Ulica Hrvatske Republike 33 u Osijeku, gdje je smješteno novo regionalno sjedište za Slavoniju. Nova lokacija Regionalne direkcije odabrana je s ciljem veće pristupačnosti građanima i korisnicima, te pružanja što kvalitetnije usluge, a posjetiteljima je otvorena u vremenu od 08 do 16 sati svakog radnog dana.

Pročitaj više »

17.12.2012.

Putno osiguranje 2GO - 1 klik do 50% popusta za 100% sigurnosti

Putem www.generali.hr ugovaranje putnog osiguranja je brzo i jednostavno uz ekskluzivnih 50% popusta za pojedinačno osiguranje već od 29 kuna za 8-dnevno putovanje.

Pročitaj više »

29.09.2012.

Generali ugostio stručni stožer HNS-a

Redovnu press konferenciju izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i njegov stožer održali su u prostorijama svog sponzora Generali osiguranja.

Pročitaj više »

25.05.2012.

Generali patrola do gola

Svakodnevne reportaže i zanimljivosti s europskog prvenstva u Poljskoj
Organiziran nagradni natječaj za reportera Generali patrole

Pročitaj više »

24.05.2012.

Generali osiguranje otvorilo novi ured u Šibeniku

Otvorenje ureda ekskluzivne agencije za zastupanje Generali osiguranja u Šibeniku, na adresi Stjepana Radića 79, nova je etapa daljnjeg razvoja na području srednje Dalmacije ovog jednog od najbrže rastućih osiguravatelja u Hrvatskoj.

Pročitaj više »
1 2 3

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam
Chat s agentom