Povratak na novosti

#LifeTime Partner
Uz Vas smo kada je najpotrebnije

23.03.2020.

Potres u Zagrebu unio je dodatan osjećaj nemira u novoj svakodnevici. U želji za dobrobiti i sigurnosti Vas i Vaših namilijih, zajedničkim snagama možemo prevladati ovo izazovno razdoblje. Kontaktirajte nas i prijavite nastalu štetu.

Na raspolaganju su Vam:

  • Vaš osigurateljni savjetnik putem telefona ili e-maila
  • Kontakt centar Generali osiguranja pozivom na telefon 014600400, svakim radnim danom od 8 do 18 h, ili pošaljite e-mail na stete.hr@generali.hr
  • online prijava štete putem linka http://www.generali.hr/stete
  • slanje pošte na adresu Generali osiguranje d.d., Ulica grada Vukovara 284, 10000 Zagreb

U nadi za rješavanjem trenutne situacije i povratku uobičajenom životnom ritmu, pratite nas i dalje preko društvenih mreža i web stranice www.generali.hr za nove obavijesti.

Vaše,
Generali osiguranje d.d.
#LifeTimePartner

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam