Povratak na novosti

Nova adresa sjedišta Generali osiguranja d.d.

29.04.2021.

Od 01. svibnja 2021. potražite nas novoj adresi Slavonska avenija 1b, 10000 Zagreb (u sklopu poslovnog centra Matrix Office Park).

Obavještavamo cijenjene klijente, partnere i dionike kako Generali osiguranje d.d. od dana 1. svibnja 2021. posluje na novoj adresi:

Slavonska avenija 1b, 10000 Zagreb
(poslovni centar Matrix Office Park)

Naši kontakti ostaju nepromijenjeni te vas pozivamo da i nadalje koristite usluge Generali kontakt centra putem:

tel: 01/ 4600 400

fax: 01/ 4600 600
e-mail: info.hr@generali.com

Skrb o svakom kliljentu smisao je našeg poslovanja i stoga je preseljenje našeg sjedišta prilika za daljnji razvoj uspješnog odnosa na obostrano zadovoljstvo. Generali je uz vas sa 190 godina bogatom tradicijom i željom biti Lifetime Partner - cjeloživotni partner svojim klijentima, u svim fazama njihova života, kroz ponudu inovativnih i personaliziranih rješenja.

Mi smo uz vas.

Kontaktirajte nas

01/4600 400
INFO TELEFON

Pošaljite
e-mail

Naručite poziv

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam