Povratak na novosti

Red je kontaktirati od doma

18.03.2020.

U brizi za očuvanjem zdravlja naših ljudi, kolega, klijenata i partnera u ovom izazovnom vremenu, kontaktirajte nas telefonom ili putem online kanala iz sigurnosti svojih domova.

Prateći aktivno razvoj situacije širenja Coronavirusa Covid-19 i u skladu s uputama nadležnih službi o mjerama prevencije, Generali je organizirao rad od kuće za kolege kojima je to moguće u skladu s poslovima koje obavljaju.

Time smo i nadalje blizu Vama u svakom trenutku u skladu s #LifeTimePartner načelom, osiguravajući Vam uobičajen tijek poslovanja.

Savjetujemo Vam pritom da se ne libite koristiti usluge našeg Kontakt centra pozivom na telefon  014600400 ili slanjem e-maila na info.hr@generali.com

Informirajte se o našim proizvodima i uslugama posjetom stranici www.generali.hr gdje, prema mogućnosti, možete prijaviti i štete online

Posjet poslovnici ostavite tek za krajnju nužnost, a tada se pridržavajte preporuka o socijalnoj interakciji.

U nadi za skorašnjim okončanjem ove situacije i povratku uobičajenom životnom ritmu, pozivamo na međusobno razumijevanje i suradnju.

Pratite nas i dalje preko našeg weba i društvenih mreža za nove obavijesti.

U kontaktu smo, a vidimo se uskoro!

S poštovanjem!

Generali osiguranje d.d.

#LifeTimePartner

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam