Novosti

15.10.2020.

Suradnja Generali osiguranja i udruge Promentz na platformi 'Psihološka pomoć'

Na platformi www.psiholoskapomoc.hr dostupne su informacije o psihološkoj pomoći na nacionalnoj razini

Pročitaj više »

11.09.2020.

Hura! Idemo u školu!

Polazak u školu za svako dijete, ali i obitelj u cjelini predstavlja veliku životnu promjenu pri čemu je osobito važan stav roditelja. Roditelji koji nastoje približiti djetetu školu i školske obaveze na realan i pozitivan način, olakšavaju djetetu da cjelokupnu situaciju doživi kao poticajan i dobro došao izazov.

Pročitaj više »

31.07.2020.

Konsolidirani rezultati Generali grupe na dan 30. lipnja 2020.

Snažna profitabilnost poslovanja u izazovnom okruženju sa stabilnim operativnim rezultatom prvog polugodišta od 2,7 milijardi eura. Utjecaj otežavajućih okolnosti na neto rezultat, nagodba u vezi s prodajom bsi-ja i utjecaj fonda za izvanredne situacije uzrokovane bolešću covid-19. Potvrđena solidna pozicija kapitala.

Pročitaj više »

08.07.2020.

Generali uključuje više od 30 tisuća ljudi u programe inicijative The Human Safety Net

- Prvo izvješće o globalnim aktivnostima The Human Safety Net-a objavljeno je nakon dvogodišnjeg razdoblja djelovanja
- Potpora veća od milijun eura dodijeljena je za suočavanje s izvanrednim situacijama uzrokovanim utjecajem Covid-19, osiguravajući nastavak odvijanja programa na daljinu te smanjivanje digitalnog jaza kod obitelji i izbjeglica

Pročitaj više »
1 2 3

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam