Generali u svijetu

Generali Grupa, sa sjedištem u Trstu, bilježi više od 180 godina kontinuiranog poslovanja, što je znak izrazite financijske stabilnosti, poslovnog iskustva i osjećaja za prilike u kojima posluje.

Generali je jedan od najvećih globalnih osiguravatelja, zabilježivši u 2018. godine 67 milijardi eura bruto premijskog prihoda. Uz više od 70.000 zaposlenika širom svijeta i 61 milijuna klijenata u 50 zemalja, Grupa zauzima vodeću poziciju na tržištima Zapadne Europe te sve značajnije mjesto u Istočnoj Europi i Aziji.

Prijevod naziva matične tvrtke Generali s talijanskog jezika znači «opće», čime se ističe namjera kompanije da djeluje na svim područjima osiguranja. Time se poručuje da svatko tko želi imati osjećaj potpune sigurnosti u svakom trenutku svog života, bez obzira gdje bio i što radio, može se osloniti na Generali. Oslanjajući se na vrijednosti koje su ga dovele na prestižne pozicije, Generali nastavlja priču o uspjehu na zadovoljstvo i sigurnost klijenata širom svijeta.

Poslovanje u 2016. godini (u milijunima EUR)
Bruto premije 66.691
Dobit 2.309

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam