Kodeks ponašanja

Generali grupa vodeći je svjetski pružatelj osigurateljnih i financijskih usluga koji se od početka odlikuje jakom međunarodnom perspektivom.

Ostvarujući svoje ciljeve rasta, Generali ostaje vjeran temeljnim načelima koja je uvijek slijedio i koja su sastavni dio etike Grupe, kao što su transparentnost, ispravnost i nepristranost.

Napredak ostvaren u posljednje vrijeme učinio je Grupu svjesnijom da se konkurentnost uvijek mora spajati ne samo s etičkim načelima, već i s društvenom obvezom i poštovanjem prema okolišu.

Download dokumenata

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam