Lavlje srce - osiguranje djece za slučaj doživljenja

Pouzdajte se u Lavlje srce – osiguranje djece za slučaj doživljenja, koje Vašem djetetu istovremeno omogućava naknadu za slučajeve nezgode i štednju kojom ćete osigurati sredstva za njegov bezbrižan početak samostalnog života.

Pripremite Vašeg lavića za LAVanturu života!

Ugovaratelj osiguranja

Punoljetna osoba u trenutku sklapanja ugovora o osiguranju, koja ugovara štednu policu osiguranja djece za slučaj doživljenja.

Osigurana osoba

Osigurati se može dijete od 0 do 15 godina starosti.

Trajanje osiguranja

Trajanje osiguranja moguće je ugovoriti na vremenski period od 5 do 25 godina, ovisno o pristupnoj dobi osigurane osobe, na način da se trajanje osiguranja ugovara najkraće do osiguranikove navršene 18. godine života, a najviše do navršene 25. godine života.

Osigurana svota za slučaj doživljenja

Ugovoreni iznos koji se isplaćuje korisniku osiguranja, po isteku osiguranja. Osigurana svota za doživljenje može se ugovoriti već od 3.000 EUR*.

Premija

Dinamiku i iznose uplata određujete sami uz mogućnost uplate obroka premije već od 15 EUR* mjesečno.

Isplata po isteku trajanja osiguranja

Svota za doživljenje

Isplata po nastupu osiguranog slučaja

U slučaju smrti osigurane osobe, korisniku se vraća do tada uplaćena premija.

Dodatno riziko osiguranje za ugovaratelja osiguranja

Za održavanje kontinuiteta uplate premije štedne police u korist djeteta sve do njenog planiranog isteka, ugovaratelj osiguranja može za sebe ugovoriti riziko osiguranje života, jer se od isplate osigurane svote za slučaj smrti ugovaratelja po  polici riziko osiguranja života jednokratno namiruju sve buduće premije po polici osiguranja djeteta za slučaj doživljenja. Preostali iznos osigurane svote za slučaj smrti isplaćuje se korisniku osiguranja za slučaj smrti po polici riziko osiguranja života. Ugovorena plica riziko osiguranja života vinkulira se u korist police osiguranja djeteta za slučaj doživljenja.

Kontaktirajte nas

01/4600 400
INFO TELEFON

Pošaljite
e-mail

Naručite poziv

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam