Putno osiguranje 2GO

1 klik, 10% popusta, 100% sigurnosti!

Putujte bezbrižno i izbjegnite trošak vlastitih sredstava u raznim neprilikama prilikom putovanja ili na odmoru. Ne čekajte zadnji čas – ugovorite povoljnije na vrijeme Putno osiguranje 2GO za Vaš odmor u inozemstvu na generali.hr webshopu uz ekskluzivnih 10% popusta.

Očuvajte financijsku sigurnost u trenucima kada je to najpotrebnije, jer osnovni paket Putnog osiguranja 2 GO pokriva:

  • liječenje za vrijeme boravka i puta u inozemstvo do ukupnog iznosa od 10.000, 20.000 ili 30.000 EUR ovisno o destinaciji;
  • prijevoz osiguranika s mjesta nesreće u bolnicu;
  • repatrijaciju osiguranika u slučaju smrti.

Za informacije prije puta ili za pomoć kod nastanka osiguranog slučaja, kontaktirajte centar za pomoć Europ Assistance, partnera Generali osiguranja, na dežurni telefonski broj 00361 458 44 36 koji Vam je na raspolaganju 00-24 h.

Dopunska osiguranja

Razne poteškoće na putovanju nije moguće predvidjeti ili izbjeći, no poželjno je radi veće osobne sigurnosti dodatno smanjiti njihove posljedice ugovaranjem dopunskih osiguranja.

Osiguranje od nezgode

Ugovorite osiguranje za slučaj smrti i trajnog invaliditeta uslijed nezgode. U slučaju trajnog invaliditeta isplaćuje se naknada ovisno o postotku invaliditeta.

Osiguranje prtljage u avionskom prijevozu

Ostvarite pravo na fiksnu naknadu u slučaju kašnjenja ili trajnog gubitka prtljage u avionskom prijevozu.

Autoasistencija

Generali rješava Vaše poteškoće na putovanju: u slučaju kvara osobnog vozila organizira se jednostavan popravak na licu mjesta ili vuča vozila do servisa. Izlazimo u susret i jedinstvenom uslugom garažiranja osobnog vozila. Ako u servisu nemaju potrebnih dijelova za vozilo, tada omogućavamo njihovu hitnu dostavu za Vaš nesmetani nastavak putovanja.

Osiguranje privatne odgovornosti

Za slučaj ozlijedite li nekoga nehotice ili mu uništite neke stvari, oslonite se na Generali. Osiguranjem su obuhvaćeni osigurani slučajevi nastali na području Europe, izvan Republike Hrvatske.

Obiteljsko osiguranje

Veliki je doživljaj kada cijela obitelj krene zajedno na putovanje. Kako bi očuvali zajedničku sigurnost, dobro je ugovoriti obiteljsko osiguranje koje vrijedi za od 2 do 5 članova, uz uvjet da se odaberu isti rizici na polici. Pokrića u polici se odnose na svaku pojedinačnu osobu, s izuzetkom automobilske asistencije i osiguranja prtljage, koje je ukupno pokriće po obitelji.

Grupno osiguranje

Ako želite ugovoriti grupno osiguranje potrebno je prijaviti najmanje 5 članova, te dostaviti popis osiguranih osoba koje trebaju odabrati iste rizike na polici.

Primjer pojedinačnog Putnog osiguranja 2GO

Putno osiguranje 2GO za 8-dnevno putovanje Premija (u HRK): redovna ponudaPremija (u HRK): akcijska ponuda uz 10% popusta
Troškovi liječenja za vrijeme boravka i puta u inozemstvu do ukupnog iznosa od 10.000 EUR
  • troškovi prijevoza osiguranika s mjesta nesreće u bolnicu
  • troškovi repatrijacije osiguranika u slučaju smrti
56,70 51,03
Dopunska osiguranja uz doplatu
Paket osiguranja od nezgode s osiguranim svotama:
  • 5.000 EUR za smrt i
  • 10.000 EUR za trajni invaliditet.
8,40 7,56
Osiguranje prtljage u avionskom prijevozu:
  • gubitak prtljage 250 EUR
  • kašnjenje prtljage 60 EUR
38,00 34,20

Napomena: Osiguranje otkaza putovanja moguće je ugovoriti kao dopunsko osiguranje u sklopu proizvoda putnih osiguranja Generali Horizont i Generali Pahuljica.

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam