Autoasistencija

Generali automobilska asistencija uvijek je uz Vas, pružajući Vam bezbrižnost i pomoć na cesti u slučaju kvara vozila, prometne nezgode ili čak i u pomalo nes(p)retnim situacijama poput gubitka ključeva od vozila, zaključavanja ključeva od vozila u vozilu, nestanka goriva u tijeku vožnje do punjenja spremnika goriva neodgovarajućim gorivom.

U svakom slučaju, Generali brine o Vama i Vašim suputnicima osiguravajući nastavak putovanja u najbržem roku.

Uz prikladan paket automobilske asistencije pomoć vam je na dohvatu već uz jedan telefonski poziv. Jednostavno nazovite Generali centar za pomoć na +385 1 4600 420, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Paket Vrijedi za područje Hrvatske i Europe
Mali Pomoć na cesti i vuča vozila
Veliki Pomoć na cesti i vuča vozila
Troškovi nastavka putovanja i smještaja
Uništena prtljaga zbog posljedica prometne nezgode
Troškovi liječenja zbog posljedica prometne nezgode

Napomena: osiguranje u Rusiji vrijedi dok se vozilo nalazi na području gradova Moskve i Petrograda.

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam