Priopćenja

07.05.2020.

Generali dovršio akviziciju poslovanja Izvor osiguranja

Sva prava i obveze iz ugovora o osiguranju Izvor osiguranja d.d. prenesena su na Generali osiguranje d.d. kao novog osiguratelja.

Pročitaj više »

29.04.2020.

Generali donirao više od milijun kuna Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo

Sredstva će biti iskorištena za saniranje zgrade Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo oštećene uslijed zagrebačkog potresa i za podržavanje napora u osiguravanju svih potrebnih resursa zdravstvenom sustavu pri lokalnom upravljanju i savladavanju pandemije COVID-19.

Pročitaj više »

03.03.2020.

Nationwide i Generali najavljuju inovativno zajedničko ulaganje: N2G Worldwide Insurance Services

N2G će se oslanjati na snažne resurse Nationwidea i Generalija kako bi se stvorila globalna rješenja za domaće i međunarodne klijente

Pročitaj više »

27.01.2020.

Generali među top 100 održivih korporacija u svijetu

Kompanija je jedina talijanska osiguravateljna grupa uključena u indeks

Pročitaj više »

16.10.2019.

Generali preuzeo poslovanje Izvor osiguranja za daljnji razvoj u Hrvatskoj

Zagreb - Generali je potpisao ugovor o stjecanju poslovanja Izvor osiguranja d.d. u Hrvatskoj, osiguravatelja specijaliziranog za neživotna osiguranja, kroz transakciju dijela poslovanja. Transakcija s ciljem dodatne konsolidacije položaja Generali osiguranja na hrvatskom tržištu bit će finalizirana po odobrenju nadležnih nadzornih i tijela za zaštitu tržišnog natjecanja.

Pročitaj više »
1 2 3

Kontaktirajte nas

01/4600 400
INFO TELEFON

Pošaljite
e-mail

Naručite poziv

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam