Osiguranje liječnika i medicinskih sestara (paket Covid 19)

Postupak prijave štete

Po nastupu osiguranog slučaja, potrebno je da osiguranik u što kraćem roku, odnosno u roku kada mu to njegovo zdravstveno stanje bude omogućavalo isti prijavi osiguratelju.

Ističemo kako je prijava u vidu ispunjavanja download obrasca samo prvi korak u obradi predmetnog odštetnog zahtjeva, te je istom potrebno priložiti svu dokumentaciju koja je taksativno navedena na obrascu prijave štete kao i svu ostalu dokumentaciju koja se pokaže potrebnom tijekom obrade Vašeg odštetnog zahtjeva.

Generali osiguranje d.d. nudi mogućnosti prijave štete na ove načine:

  • e-mailom
  • poštom
  • osobno

E-mailom šaljete detaljno popunjeni obrazac za prijavu štete na e-mail adresu obrada.steteOO.hr@generali.com. Slijedeći upute na stranici molimo da detaljno ispunite priloženi obrazac.

Poštom šaljete navedene dokumente na adresu: Generali osiguranje d.d., Ulica grada Vukovara 284, 10000 Zagreb;

Osobno u vama najbližem uredu Generali osiguranja d.d. Vama najbliži ured naći ćete ovdje.

Obrazac za prijavu - download

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam