Novosti

03.12.2019.

Dobrodošlica centru “Rastimo zajedno”, našem The Human Safety Net partneru u Hrvatskoj!

The Human Safety Net (THSN) volonterska je inicijativa Generali Grupe s idejom da zajednice „ljudi koji pomažu ljudima“ mogu dovesti do održivih promjena. Inicijativa je aktivna u 21 zemlji širom svijeta, pružajući zaštitu i prevenciju najugroženijima u zajednici.

Pročitaj više »

16.10.2019.

Generali preuzeo poslovanje Izvor osiguranja za daljnji razvoj u Hrvatskoj

Zagreb - Generali je potpisao ugovor o stjecanju poslovanja Izvor osiguranja d.d. u Hrvatskoj, osiguravatelja specijaliziranog za neživotna osiguranja, kroz transakciju dijela poslovanja. Transakcija s ciljem dodatne konsolidacije položaja Generali osiguranja na hrvatskom tržištu bit će finalizirana po odobrenju nadležnih nadzornih i tijela za zaštitu tržišnog natjecanja.

Pročitaj više »

14.06.2019.

Promjene u menadžmentu Generali osiguranja

• Mario Carini imenovan za novog glavnog izvršnog direktora
• Georg Engl će preuzeti ulogu novog glavnog izvršnog direktora Generalija u Slovačkoj

Zagreb - Mario Carini postat će novi glavni izvršni direktor i predsjednik Upravnog odbora Generali osiguranja d.d. u Hrvatskoj nakon što dobije regulatorno odobrenje. Time će ovu ulogu preuzeti od Georga Engla, koji će biti imenovan za novog glavnog izvršnog direktora i predsjednika Upravnog odbora Generali Poisťovňa, a.s. u Slovačkoj od 1. rujna 2019., a Upravnom odboru slovačke tvrtke pridružit će se već 1. kolovoza 2019. godine.

Pročitaj više »

11.04.2019.

Lavovski poslovi u Generali osiguranju

Želite li raditi u okruženju u kojem se potiče inovativnost i odvažnost, a preuzimanje inicijative nagrađuje? Postanite dio uspješnog tima Generali osiguranja d.d.

Pročitaj više »

21.11.2018.

Generali 2021.: vlastitim snagama do ubrzanja rasta

Generali investitorima predstavio novi trogodišnji strateški plan

Partnerstvo s klijentima u svim fazama njihova života, kroz ponudu inovativnih i personaliziranih rješenja, uz podršku snažne distribucijske mreže

Predvoditi europsko tržište osiguranja u segmentima ponude za fizičke osobe, profesionalce te malo i srednje poduzetništvo; istovremeno fokusirano graditi globalnu platformu za upravljanje imovinom i ostvarivanje mogućnosti na tržištima visokog potencijala

Pročitaj više »
4 5 6

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) – www.generali.hr, web stranica Generali osiguranja d.d., koristi vlastite tehničke kolačiće i kolačiće trećih strana (tehničke i profiliranje) kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo pregledavanja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Nastavkom pregleda web stranice www.generali.hr slažete se s korištenjem kolačića. Ako želite saznati više ili povući pristanak za sve ili neke od tih kolačića pročitajte našu Politiku prikupljanja kolačića.

Prihvaćam